FĂINĂ DE OREZ
Pe lângă carbohidrați și proteine, făina din orez este bogată în minerale și vitamine, fiind astfel deosebit de hrănitoare. Anumite categorii de persoane o pot folosi zilnic, mai ales sportivii și persoanele expuse la efort fizic. Este un aliment foarte sănătos, deosebit de hrănitor, ușor de digerat și întărește organismul. Cu un nivel înalt de utilizare (aproximativ 95%) este o sursă energetică bună. Nu influențează creștereanivelului de zahăr și colesterol în sânge, însă le stabilizează, susține funționareamușchilor, nervilor și plămânilor, aduce sațietate și ajută să rămâneți într-o formăbună mai mult timp. Amelioreză tulburările la nivelul organelor digestive, protejeazăîmpotriva formării calculilor renali.
Greutate netă: 500 g
Compozitie: făină de orez
Valori nutritionale
100g produs conține: | Consum de referință* | |
Valoare energetică | 1536, 36 kJ (365,8 kcal) | 18,3 % |
Proteine | 7,1 g | 14,2% |
Glucide | 80,0 g | 30,77% |
din care zaharuri | 0 g | 0% |
Fibre | 2,4 g | 8% |
Grăsimi | 1,4 g | 2% |
-Acizi grași saturați
|
0,4 g | 2% |
-Acizi grași trans
|
0 g | 0% |
Colesterol | 0 g | 0% |
Sare | 0 g | 0% |
Cantitate de apă | 11,6 g | |
Cantitate de cenușă | 0,6 g |
*CZR – Consumul zilnic recomandat de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/2000kcal)
Reviews
There are no reviews yet.