Wishlist

AMIDON DIN TAPIOCA

Amidon din tapioca
Amidonul din tapioca se obține din rădăcina plantei de manioc (Manihot esculenta), originară din Brazilia.

Aproape 100% din compoziție este formată din carbohidrați, fără grăsimi saturate, proteine și sodiu, conține, de asemenea, cantități mici de fier, necesar pentrufuncționarea normală a organismului uman și formarea de globule roșii.  Are o textură deosebit de netedă și fină, de aceea se folosește pentru îngroșarea sosurilorși supelor. Avantajul folosirii tapiocăi în comparație cu, de exemplu, amidonul de porumb, este că nu își schimbă structura la congelare și decongelare. În combinațiecu alte făinuri fără gluten, dă produselor de patiserie cele mai bune rezultate șicrustă crocantă.

Compoziție: amidon din tapioca

Valori nutritionale

100g produs conține: CZR*
Valoare energetică 10501,8 kJ (357,58 kcal) 17,8%
Proteine 0,2 g 0,4%
Glucide 88,7 g 34,1%
 din care zaharuri 3,3g g 3,67%
Fibre 1 g 3,33%
Grăsimi 0 g 0%
Acizi grași saturați 0 g 0%
Cenușă 2,5 g
Umiditate 13,5 g
Sare 0 g 0%
Fier, Fe 1,6 g 11,4%
Calciu, Ca 20 mg g 2,5%

*CZR – Consumul zilnic recomandat de referință al unui adult obișnuit (8400kJ/2000kcal)

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AMIDON DIN TAPIOCA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *